vineri, 19 noiembrie 2010

Din trecut

Sunt locuri , persoane si intamplari din trecut care la un moment dat, in timp au avut un oarecare impact, pozitiv sau mai putin pozitiv asupra personei tale sau chiar a celor din jur. Involuntar acestea ne influenteaza mai mult sau mai putin asta depinzand de timpul trecut de la momentele ce au avut o oarecare “greutate”. Atunci cand trece destul timp insemnatatea clipelor care acum ceva timp insemnau ceva se estompeaza spre uitare… Poate asa e construit omul sa mai si uite anumite chestii, eu nu pot sa ma pronunt daca e bine sau e rau.
Nu cred ca exista om pentru care anumite momente din trecut sa nu insemne cate ceva oricat de mic. De exemplu pentru mine data de 27.11.2010 are o importanta deosebita si de aceea incerc sa nu las trecutul sa influenteze ceea ce se intampla in prezent. Un lucru este cert... trecutul ne influenteaza personalitatea si ne face sa fim ceea ce suntem.
Enjoy Eminem ....Not afraid so I'm not afraid...


3 comentarii:

Anonim spunea...

Man, sunt curios: ce ti-a zis globul de cristal ca o sa se intample? (Adi)

Luci C. spunea...

I-a spus ca o sa ne vedem sa bem si sa sarbatorim!!!
Exact ca acu' un an in urma.
Dubla aniversare!
:D

Claudiu M.B. spunea...

@ Luci C.: asa ar cam trebui... poate ne vedem cine stie?...mai curand decat banuiesti...

See you

In viitorul apropiat voi avea timp sa ma apuc din nou de pasiunea mea mai veche....pasiune pe care am cam nelijat-o in ultimul timp. Dar pan...