vineri, 13 iunie 2008

Sicrie pentru gay?.....

Editia din acest an a Salonului Funerar a debutat, ieri, la Romexpo, oferind vizitatorilor produse dintre cele mai excentrice. Sicriul cu sistem de racire si cel special pentru gay se numara printe vedetele celei de-a II-a editii a targului de servicii funerare
Prima zi a targului organizat in pavilionul 15, reuneste aproape 33 de firme de profil din Romania, Italia, Germania si Ungaria, expozitia fiind deschisa pana pe 14 iunie, intre orele 10.00 si 18.00.„Stim ca sunteti morti dupa noi“Pentru a demonstra ca bransa prestatorilor de servicii funerare este una care are simtul umorului, firmele au adoptat sloganuri precum „Stim ca sunteti morti dupa noi“, „Nu garantam locuri in rai“ sau „Distributie vesnica“.

Insa, Evenimentul Zilei precizeaza ca acestea nu sunt singurele surprize care ii asteapta pe vizitatori la Salonul Funerar. Firmele de profil promoveaza si truse de machiaj pentru raposati, „roabe“ (sicrie acoperite, pe roti) pentru transportul rapid al decedatilor in accidente rutiere, sicrie pentru caini sau urne in forma de glob pamantesc, pentru cenusa. Cosciugul-frigider, dupa standarde UEPrima zi a targului a avut parte si de premiere, Studio Energia, una dintre firmele participante, prezentand pentru prima oara in Romania capacul frigorific pentru cosciug. Acesta are scopul de a mentine trupul neinsufletit al „clientului" la temperatura de 2 grade Celsius.„Noutatile in domeniu sunt capacele frigorifice. Acestea functioneaza cu un congelator si ajung la temperatura de -5 grade Celsius si functioneaza cu gaz de racire conform normelor europene.Un alt produs ar fi agregatul frigorific (capac frigorific), care nu ingheata, dar coboara pana la 2 grade Celsius, iar acesta ramane descoperit conform traditiei noastre.




Aceste doua produse sunt absolut necesare pietei romanesti pentru ca formolul nu mai este acceptat pentru conservare de catre Protectia Mediului“, spune Mirela Prodan, citata de Cotidianul. Cele doua sicrie functioneaza la 220 W. Pretul unui astfel de capac frigorific este de 3.600 de euro fara TVA si se poate monta pe orice tip de sicriu.Mori acum, platesti peste o luna, fara dobanda!Constantin Musetescu, directorul general al Robel Product, vrea sa aduca pe piata de pompe funebre servicii funerare in rate fixe, fara dobanda. „Acest lucru vine in ajutorul clientului, costul va fi impartit intre firma noastra, serviciile funerare si institutia financiara", explica Musetescu.Cele mai scumpe cosciuge Robel sunt aduse din Guatemala si costa 4.000 de lei. Nu a fost uitat nici cel mai bun prieten al omului, cainele, pentru care SC Alex & CO S.A. expune la Salonul Funerar un sicriu care costa intre 160 si 220 de lei. Iar pentru cei cu fite..Pointer Romania a adus la targ primele sicrie special create pentru homosexuali. „Avem un cosgiuc roz, pentru persoanele gay, in valoare de 700 de euro, si altul mov, la acelasi pret, pentru artistii neconsacrati, iar ca o premiera in Romania, am introdus o noua culoare pentru cosciug, rosu Ferrari", a declarat pentru Adevarul, Adrian Costea, directorul Pointer.
Cel mai tare.....eu stiam ca omul atunci cand moare e doar un simplu om si nu mai conteaza daca ai fost gay sau nu....in fine, asta oricum nu mai conteaza la cate ciudatenii apar zi de zi nu ma mai mira nimik...Voi ce credeti?

Niciun comentariu:

See you

In viitorul apropiat voi avea timp sa ma apuc din nou de pasiunea mea mai veche....pasiune pe care am cam nelijat-o in ultimul timp. Dar pan...