luni, 16 iunie 2008

Neglijenta unora nu cunoaste limite....

Un copil de doar patru luni a ajuns in stare grava la Spitalul „Grigore Alexandrescu“ din Capitala dupa ce parintii acestuia l-au lasat in masina singur, timp de cateva ore. S-a intamplat miercuri, pe bulevardul Iuliu Maniu din sectorul 6. O tanara mamica grabita sa rezolve unele probleme in oras si-a incuiat baietelul in automobilul lasat in soare si a disparut.Nu inainte insa de a-si anunta sotul unde se afla masina si de a-i spune sa treaca s-o ia si sa duca acasa copilul. Orele au trecut, insa tatal nu a aparut, iar bebelusul a stat in razele arzatoare ale soarelui, a caror putere era potentata de efectul de lupa creat de geamurile automobilului. La un moment dat, copilul - prizonier in interiorul masinii care s-a transformat intr-un spatiu fierbinte, aproape etans - a fost observat de trecatori.
Nu este posibil dupa parerea mea ca atunci cand ai un copil sa il lasi la voia intamplarii chiar asa... Sunt persoane care se chinuie sa aiba copii si sunt altii care isi bat joc pur si simplu joc. Se presupune ca un copil ar trebui sa fie pentru viata de cuplu cel mai important eveniment. De ce nu e pentru unii? Sunt chestii care nu le voi intelege niciodata, sunt raspunsuri care nu le voi afla... Voi ce credeti?

Niciun comentariu:

See you

In viitorul apropiat voi avea timp sa ma apuc din nou de pasiunea mea mai veche....pasiune pe care am cam nelijat-o in ultimul timp. Dar pan...