vineri, 16 octombrie 2009

It is kind of .....

Daca exista ceva pe lumea asta care sa ma irite mai mult decat minciuna, ipocrizia si ingamfarea este insistenta, si aici ma refer la insistenta unor persoane la modul agresiv care pana la urma nu reusesc altceva decat sa ma faca sa imi ies din fire, insistente de genul: "Esti sigur ca........?" sau "Chiar nu vrei sa.....?" .... si as putea sa dau o mie de exemple de intrebari pisaloage si plictisitoare care induc o stare de discomfort.
Probabil raspunsurile primite nefiind satisfacatoare pentru respectivele persoane le determina pe acestea sa recurga la acele intrebari mai sus mentionate. De felul meu sunt o fire rabdatoare care poate "duce" multe dar sa ma ierte D-zeu atunci cand imi ies din pepeni si cel/cea care m-a "ajutat" sa fac asta se afla prin preajma....
Nu sunt genul care se razbuna, decat cu motive intemeiate dar nu vreau nici sa fiu stresat, vreau sa respir liber departe de intrebari si persoane care au cea mai negativa influenta asupra trairilor ce se pornesc in sufletul meu. Nu am pretentia ca sunt perfect nici nu incerc si nici nu cred ca mi-ar place sa fiu dar oameni buni... mai CONTROLATI-VA!!!!! Controlati-va in iesiri, in vorbe si mai ales in intrebari.
Aveam de gand azi sa scriu despre toamna pentru ca mie chiar imi place cum este afara chiar daca ploua si e un pic frig, mie imi place .... asta pana cand a parut ca din senin cineva care a reusit sa imi alunge toata buna dispozitie si a reusit sa ma enerveze cu intrebari stupide ca cele de mai sus. A, scuze, era sa uit .... ca cele de mai sus plus stupiditatea mea favorita intrebarea "De ce?".
Poate e un post putin mai agresiv dar eu stiu ca nu depaseste limitele bunului simt pe care am pretentia ca il am. Va multumesc pentru ca ati avut rabdare sa cititi aberatiile astea si va mai astept in vizita cu posturi mai serioase. Promit! ;)

Niciun comentariu:

See you

In viitorul apropiat voi avea timp sa ma apuc din nou de pasiunea mea mai veche....pasiune pe care am cam nelijat-o in ultimul timp. Dar pan...