miercuri, 19 august 2009

Cuvinte

Cuvinte fara sens, cuvinte goale, cuvinte care nu ajuta decat la o reatie sterila intre oameni fara a reusi sa transmita un sentiment. Din pacate asta e lumea in care traim, o lume in care nu ne pasa de cel de langa noi desi e tot roman, o lume in care daca stii sa “pupi” unde trebuie si cum trebuie ajungi departe, o lume in care adevaratele valori sunt marginalizate facandu-se astfel loc pilosilor si celor a caror singura credinta este banul, cei care sunt atat de ingamfati si de colerici incat se razbuna pe toate si pe toti din jurul lor atunci cand nu le convine ceva pentru ca “mamicuta” si cu “taticutul” le-au facut toate poftele, cei care nu stiu decat sa fure de la altii si nu sunt in stare sa obtina ceva care sa fie al lor de la bun inceput… probabil aici gresesc si cei de la care “fura” pentru ca nu au fost in stare sa pastreze sau sa se adapteze din mers la niste schimbari care apar din ce in ce mai evident. Asa ca nu toate cuvintele ajuta sau nu neaparat.



Ce rost are sa faci ceva daca tot stii ca pana la urma va aparea altcineva care se va bucura de un lucru la care dealtfel nici nu avea cum sa spere? Probabil asa trebuie sa fie, asa e scris acolo sus… Stim cu totii ca dupa vreme buna vine furtuna iar dupa furtuna apare perioada aceea de calm…

5 comentarii:

Anonim spunea...

De ce asa trist post...? Nu exista totusi si o parte buna a lucrurilor..? (Aura)

Claudiu M.B. spunea...

@Aura: Atunci cand esti dezamagit de persoane importante din viata ta...exista vreo parte buna a lucrurilor?

Anonim spunea...

Poate ca da, exista... Stii doar ca toti gresim, nimeni nu e perfect.. Si mai mult decat atat, in astfel de situatii care te dezamagesc, poti sti ca acea persoana nu rezoneaza pe aceeasi frecventa cu tine, poti sti ca e un drum pe care ar trebui sa-l schimbi..., poti sti..care e capacitatea ta de a ierta, de a iubi...orice ar fi..

Claudiu M.B. spunea...

Probabil ai dreptate....insa eu vad un pic mai altfel lucrurile...:)

Anonim spunea...

Lupta interioara (cu sine)

Intr-o seara, un batran indian ii explica nepotului sau ce lupta teribila se da in interiorul fiecarei persoane. Si ii spunea asa:
Exista in fiecare dintre noi doi lupi.
Lupul Raului. El este furia, gelozia, invidia, tristetea, regretele, aroganta, cupiditatea, vinovatia, inferioritatea, minciuna, orgoliul, superioritatea si egocentrismul. .
Lupul Binelui. El este bucuria, pacea, iubirea, speranta, linistea, modestia, bunatatea, bunavointa, generozitatea, adevarul si compasiunea.
Dupa o clipa de gandire nepotelul il intreaba:
''Bunicule si care lup castiga?''
La care batranul ii raspunde simplu:

,,Cel pe care îl hrăneşti!"
(Aura)

See you

In viitorul apropiat voi avea timp sa ma apuc din nou de pasiunea mea mai veche....pasiune pe care am cam nelijat-o in ultimul timp. Dar pan...