miercuri, 26 august 2009

Daca doar...

Zilele trec pe langa mine fara sa lase o urma vizibila si fara sa le simt. Am observat ca incet incet locuri care imi placeau nu cu mult in urma nu mai au acelasi farmec si parca sunt fade, fara vreun motiv aparent plauzibil. Probabil apreciam altfel locurile, oamenii si tot ceea ce aveau de oferit in trecut, acum insa... nu mai vreu nimic din ceea ce am avut pentru ca absolut totul mi-a lasat un gust amar... Nu pot sau mai bine spus nu mai vreau sa ma las dus de val, sa mai fiu asa cum eram mai demult. Am uneori impresia ca toate lucrurile in jurul meu au inghetat, au ramas pe loc si ca numai eu de unul singur am trecut mai departe...spre alt nivel. Aceleasi locuri, aceleasi fete, aceleasi conversatii banale care ma pun cateodata pe ganduri.
Exista momente in care amintirile ma poarta in trecut si totusi trecutul acesta se estompeaza incet, incet iar culorile care il creionau odata sunt din ce in ce mai sterse. Stiu, nu are cum sa dispara in totalitate dar se va transforma dintr-un trecut colorat intr-un trecut alb negru care nu mai reprezinta nimic. Tot ceea ce ma inconjoara are o poveste iar incet, incet povestile lor vor fi uitate si eu cred ca poate asa e mai bine. O sa imi spuneti iar ca e un articol trist insa nu e vorba nici de tristete, nici de regrete, nici de nimic altceva inafara de faaptul ca am realizat ceva foarte important...nu se merita sa fii cu cineva care nu te apreciaza la adevarata valoare asa cum nu se merita sa fii cu cineva care nu e dispus sa "merga" alaturi de tine; daca o ia inainte se poate sa nu il/o urmezi iar daca ramane in urma trebuie sa tragi de ea....asa ca pentru moment e mai bine asa. Florin Chilian - Chiar daca... enjoy....:)

3 comentarii:

Aura spunea...

Deci...m-ai lovit in inima cu melodia... E melodia prin care am fost cucerita...de cineva langa care am stat multi ani..fara sa-l vad..ASa ca o sa o ascult de cateva ori, sa-mi mai treaca dorul..
Si poti afirma cu inima pe inima ca versurile spun mai multe decat orice..
UNeori Claudiu, poti vedea ceea ce te inconjoara cu alti ochi.., niciodata aceeasi imagine, peisaj, om..nu e acelasi cu cel de ieri.. Nici noi nu mai suntem cei de ieri..

Claudiu M.B. spunea...

@Aura: sa stii ca ai mare dreptate....tot ce ne inconjoara ne influenteaza personalitatea intr-o mai mare sau mai mica masura...

Aura spunea...

Da, cam asa e...De aia se pare ca planeta a fost ciuruita prin multe selectii naturale..Cine nu rezista influentelor mediului din jur.., e terminat, s-a zis cu el..Cine e mai puternic si rezistent la stimuli, castiga!De aia e bine deseori sa nu iei viata prea in serios, si din cand in cand sa mai faci un meci de box cu pumnii..
Ideea e sa ramanem deasupra mereu, si la eventuale poticneli mai grave,...sa ne ridicam repede, sa ne stergem de colbul de jos..si s-o pornim mai departe...

See you

In viitorul apropiat voi avea timp sa ma apuc din nou de pasiunea mea mai veche....pasiune pe care am cam nelijat-o in ultimul timp. Dar pan...